Basisboek symbolen in de mandala

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price: € 24,95
OF

Snel Overzicht

Basisboek symbolen in de mandala


Uitgebreide beschrijving van symbolen
Voorbeelden en tekeninstructies. 

Basisboek symbolen in de mandala

Meer Zichten

  • Basisboek symbolen in de mandala

 

Basisboek symbolen in de mandala

 

 

Symbolen geven een schat aan ervaring en rijkdom weer en kunnen ons veel vertellen over onze innerlijke wereld. Het zijn zinnebeelden voor wat ons innerlijk raakt.
In dit boek wordt een groot aantal symbolen uitgebreid beschreven, waaronder archetypische, geometrische en cultuurgebonden symbolen en symbolen van de goden en godinnen, uit de natuur en van de elementen.

Naast de beschrijving van de symbolen worden tekeninstructies gegeven, zodat je zelf met de symbolen aan de slag kunt. Door het maken van mandala’s kun je je eigen beeldtaal vinden, die je veel kan vertellen over wie je bent. De kwaliteit van leven wordt versterkt en je zelfbeeld bekrachtigd wanneer je je eigen beeldtaal leert ‘verstaan’.

Dit boek is geschikt voor iedereen die zich met beeldtaal bezig wil houden, maar het is ook een aanvulling voor tekendocenten, tekentherapeuten, coaches en kunstenaars. Het boek is levendig geïllustreerd met tekeningen en foto’s: een boek om van te smullen.

 

 

Dank Hüsken is sinds de jaren tachtig bezig met tekentaal, symboliek en mandala’s. Zij is onder andere opgeleid als tekentherapeut en numerologisch consulent. Danka werkt als mandaladocent en coach/trainer en geeft lezingen en korte workshops. Zij schreef meerdere boeken, waaronder De mandala als helend beeld en Numerologie in woord, beeld en getal.

 

 

Auteur: Danka Hüsken
Uitgeverij: Akasha
ISBN: 978-90-6015-073-9

 

 

Gewicht 0.750
Kleur Nee
Afmetingen 22 x 22 x 1,5 cm
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register