Chakrayoga; Douwe Tiemersma

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price: € 34,95
OF

Snel Overzicht

Chakrayoga


Ervaringskennis en bevrijding van de levensenergieën en lichamen


Auteur: Douwe Tiemersma
Uitgeverij: Advaita
ISBN: 978-90-7719-408-9


Gebonden, 279 pagina's

Chakrayoga

Meer Zichten

  • Chakrayoga

 

Chakrayoga

 

 

Yoga is de weg naar bevrijding (moksa) van de beperkingen die je in je eigen zelfzijn ervaart. Deze bevrijding vindt plaats in alle onderdelen van het bestaan. Dit boek richt zich op de bevrijding van de verschillende levensenergieën, de mentale, expressieve, gevoelsmatige, vitale, seksuele en andere energieën.

De bevrijdingsweg van het onmiddellijke inzicht in het eigen vrij zijn blijkt vaak moeilijk te zijn. Je blijft gemakkelijk vastzitten in spanningen, emoties, verlangens, hechtingen en andere energieën. Bij deze taaie identificatie kan een tijdelijke beoefening van energetische yoga met een helder bewustzijn behulpzaam zijn. De vastzittende energieën worden dan duidelijk en kunnen zich volledig ontplooien in de gevoelsmatige bewustzijnsruimte. Het zelfzijn dat zich met deze energieën heeft geïdentificeerd, komt daardoor ook tot ontplooiing: het wordt zelf ruim, ijl en heel – in alle soorten levensenergieën. Zo kun je je gemakkelijker realiseren dat je vrij bent van alle beperkingen in de energieën en van de energieën zelf.

Het eerste doel van dit boek is de leer door eigen ervaring inzicht te geven in de verschillende levensenergieën en in de diverse lichamen die bij deze energieën aansluiten.

De tweede doelstelling is de energieën te zuiveren, te helen en te laten ontplooien.

Daardoor kan de derde en belangrijkste doelstelling zich gemakkelijk verwezenlijken de realisatie van de open eenheid en vrijheid van het zelfzijn.

 

 

Auteur: Douwe Tiemersma
Uitgeverij: Advaita
ISBN: 978-90-7719-408-9

 

 

Gewicht 0.770
Kleur Nee
Afmetingen 24 x 16,5 x 3 cm
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register