Citroen 10 ml (Biologische)

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price: € 6,50
OF

Snel Overzicht

Biologische Etherische olie Citroen.

Citroen

Meer Zichten

  • Citroen

Citroen (Citrus Limonum)

Door zijn bloedstollende en bacteriedodende werking, is citroen een uitstekende keus om snij- en schaafwonden te reinigen. Door de ontgiftende werking is het zeer geschikt voor lymfedrainage-massages. Citroen versterkt de bloedcirculatie, zuivert het bloed en helpt bij spataders.

Omdat citroenzuur kan neutraliseren, is het zeer geschikt bij reumatische aandoeningen, jicht, artritis en maagzuur. In de huidverzorging kan citroen worden gebruikt om de teint op te frissen en is het goed tegen de vette huid en acne. Het helpt het lichaam om infecties af te weren en kan in branders en vernevelaars worden gebruikt om het verspreiden van infecties te voorkomen.

Op psychisch vlak werkt citroen opwekkend en stimulerend. Het helpt emotionele uitbarstingen te voorkomen. Citroen maakt de geest fris en brengt helderheid en licht in een duistere of verwarde geest. Citroen zorgt dat het hart zich opent en is goed tijdens meditatie om de geest te zuiveren.

Contra-indicatie: Niet gebruiken bij een zeer gevoelige huid of voordat de huid wordt blootgesteld aan zonlicht. Gebruik in bad niet meer dan 3 druppels.

Gewicht 0.050
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Herkomst Italië

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register