Feng Shui Varja beschermdecoratie

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price: € 6,75
OF

Snel Overzicht

Feng Shui Varja beschermdecoratie

Feng Shui Varja beschermdecoratie

Meer Zichten

  • Feng Shui Varja beschermdecoratie

Feng Shui - Vajra bescherming decoratie hanger

Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren en een in epoxy hars gegoten messing dubbele vajra symboliseert bescherming tegen negatieve invloeden in het boeddhisme.
Wanneer opgehangen in een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.

Materiaal: kristal glas in zeven chakra kleuren, messing schakels, in epoxy hars gegoten messing bloem des levens

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.
Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

Gewicht 0.75
Kleur Nee
Afmetingen Lengte 20 cm
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register