Het kleine boekje van de meditatie

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Only 1 left

Price: € 14,95
OF

Snel Overzicht

Het kleine boekje van de meditatie biedt meditatietips en legt uit hoe je die kennis op alle aspecten van je leven kunt toepassen. Meditatie is een natuurlijk proces dat elke ademhaling kan bezielen en veranderen. Door te mediteren krijgt elk moment in je leven meer diepgang en betekenis.

Klein boekje meditatie

Meer Zichten

  • Klein boekje meditatie

 

Moderne studies door neurologen laten zien dat wat er in de hersenen gebeurt tijdens meditatie uniek is en de kracht heeft verandering te brengen in manier waarop onze hersenen informatie en ervaringen ordenen. Daarnaast heeft meditatie positieve invloed op de algehele gezondheid. Colum beschouwt dit als helder bewijs dat meditatie een ervaring is die een ieder zijn leven kan veranderen. Hij laat je zien dat je je door mediteren veiliger kunt voelen en daarom beter met hobbels op je pad en met andere mensen kun omgaan. Je kunt je beter staande houden in het dagelijks leven.

Door te mediteren leer je een gewoonte aan waarmee je elke minuut van de dag krachtiger en bijzonder maakt. Zo ontwikkel je een nieuwe versie van jezelf: zachtmoediger, vol waardering en gevoel voor anderen, blij, vol innerlijk vuur, iemand met een gevoel van veiligheid die de wind en golven van het leven aankan.

Het kleine boekje van de meditatie biedt meditatietips en legt uit hoe je die kennis op alle aspecten van je leven kunt toepassen. Meditatie is een natuurlijk proces dat elke ademhaling kan bezielen en veranderen. Door te mediteren krijgt elk moment in je leven meer diepgang en betekenis.

  • Mediteren … is veiligheid
  • Mediteren … is rijkdom
  • Mediteren … is kracht
  • Mediteren … is schoonheid
  • Mediteren … is geluk
  • Mediteren … is energie
  • Mediteren … is gezondheid 

 

 

Colum Hayward is de kleinzoon van Grace Cooke, de vrouw die als een van de eersten meditatie introduceerde in het Westen. Colum geeft al dertig jaar lessen in meditatie en beschouwt meditatie als een reeks vaardigheden die los van enige spirituele overtuiging of geloof kunnen worden aangeleerd, waardoor het proces oprecht wordt en het echt werkt. Zijn stijl is toegankelijk, persoonlijk en betrokken.

 

 

Uitgeverij: BBNC uitgevers
Auteur: Colum Hayward
ISBN: 978-90-4531-439-6 

 

 

Gewicht 0.200
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register