Werkboek Chakratekenen

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Only 1 left

Price: € 21,50
OF

Snel Overzicht

Ervaar je chakra's vanuit de westerse en oosterse visie.


Auteur: Danka Hüsken
Uitgeverij: Akasha
ISBN: 978 90 77247 94 5

Werkboek Chakratekenen

Meer Zichten

  • Werkboek Chakratekenen

 

De chakra’s brengen vitale energie naar elk deel van ons lichaam. Door je met een chakra te verbinden en dit chakra te tekenen, kun je de werking van het chakra versterken. Vanuit de westerse en oosterse visie wordt verschillend naar de chakra’s gekeken. Beide benaderingen worden in dit boek behandeld, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het voelen van wat een chakra met je doet.

In dit chakra werkboek vind je omschrijvingen en werktekeningen van de zeven chakra’s om, vanuit zowel de westerse als oosterse visie, zelf chakra’s te leren tekenen. Verder worden er veel inspirerende ideeën aangereikt om creatief met chakra’s om te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld mediteren op een chakratekening, je verbinden met het element dat bij een chakra hoort, chakratekeningen inkleuren of een chakradag inlassen door op die dag de kleding te dragen in de kleur van een bepaalde chakra.

 

 

Danka Hüsken heeft zich ruim twintig jaar verdiept in de werking van de chakra’s. Het werken met edelstenen en het tekenen van chakra’s maakten een belangrijk deel uit van de cursussen en zomerweken die zij vele jaren over dit onderwerp heeft gegeven. Danka is ook de auteur van succesvolle boeken over mandala’s numerologie en edelstenen.

 

 

Auteur: Danka Hüsken
Uitgeverij: Akasha
ISBN: 978 90 77247 94 5

 

 

Gewicht 0.485
Kleur Nee
Afmetingen Nee
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register