Ramakrishnananda Shuba - Jasmine

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Price: € 3,25
OF

Snel Overzicht

Ramakrishnananda Shuba - Jasmine


Geur: Jasmijn, Lavendel, Roos en Lely

Shuba

Meer Zichten

  • Shuba
  • Jasmijn
  • Lavendel
  • Roos

Wierook wordt vaak gebruikt bij zegening en goede wensen voor een nieuw begin en bewuste stappen in de goede richting.

Nag Champa maakt deel uit van de ‘Champa’ klasse Indiase wierook, die voortkomt uit de Champa bloem.
Champa wieroken bevatten de natuurlijke grondstof uit India, de ‘halmaddi’, een halfvloeibare hars van de Ailanthus Malabarica boom.
Hierdoor krijgt Nag Champa wierook haar karakteristieke grijze kleur.
Halmaddi is hygroscopisch, d.w.z. het neemt vocht uit de omringende lucht op. Hierdoor kan de wierook vochtig aanvoelen.

Deze met de hand gerolde wierook wordt gemaakt van ‘s werelds beste natuurlijke ingrediënten, van een verscheidenheid aan kruiden, bloemen en harsen, die gemengd worden met zuivere oliën en puur gemalen sandelhout.
Deze zeer bijzondere mengsels werden gemaakt met als doel het creëren van een rustgevende, evenwichtige atmosfeer, waarin ontspanning van lichaam en geest kan plaatsvinden.
Deze unieke Ayurvedische mengsels worden nog steeds gemaakt op basis van oeroude recepten, en de geur ervan blijft nog uren na het branden in de ruimte hangen.

Alle pakjes bevatten 10 met de hand gerolde wierookstokjes. Deze eeuwenoude methode om wierook te maken staat bekend als ‘Masala’, wat ‘geur’ betekent, en vindt haar oorsprong in het Indiase rijk. Het proces bestaat uit het vermalen van kruiden, specerijen, Arabische gom en harsen zoals kopal en amber, aromatische houtsoorten zoals ceder, en het mengen met zuivere olie en een natuurlijk bindmiddel, waardoor er een dikke pasta ontstaat. Deze pasta wordt nog steeds met de hand gerold op een bamboestokje. Deze geurmiddelen bevatten een geheim uit een oeroude wijsheid; een geheim dat deel uitmaakt van vele spirituele groeperingen uit alle windstreken, zoals de sjamanen, en Vedische, Keltische, Boeddhistische, Amerikaans-Indiaanse groeperingen.
Zij wisten van de verreikende eigenschappen van geuren en de invloed daarvan op onze geest.

Gewicht 0.025
Kleur Nee
Afmetingen HxBxD: 24 x 6 x 0,3 cm
Herkomst

Schrijf uw Eigen Recensie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register